Filteren op

Resolutie:

Resolutie:

Toepassing binnen / buiten:

Toepassing binnen / buiten:

Aantal camera's:

Aantal camera's:

IP camera set

Wilt u een professionele Ip camera set voor thuis of op kantoor waarin alles zit om uw huis of bedrijf te beveiligen? Dan bent u bij IP-camerawinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan Hikvision camera sets en Dahua camera sets.

Al onze IP camerabewaking sets zijn eenvoudig te installeren. Het is letterlijk stekker inpluggen en alles werkt. Op alle producten die u bij ons koopt of laat installeren krijgt u volledige garantie en support.

Op de hardware ontvangt u maar liefst 3 jaar garantie. Wat betreft het instellen en afstellen van het camerasysteem kunnen wij u volledig ondersteunen. Wij kunnen indien nodig ondersteuning bieden via Teamviewer om op afstand te helpen. (tijdelijk inloggen op uw pc en het camerasysteem)

Bekijk hieronder ons ruime aanbod aan IP camera sets.

IP camera set kopen? 60+ complete IP sets | IP-camerawinkel.nl

IP camera set

Er zijn 66 producten.

Item 1-12 van 66 in totaal item(s)

Actieve filters

IP camera set voor een plug and play montage en installatie

Wij van IP-camerawinkel.nl hebben voor u camera sets samengesteld waar alles in zit voor een werkend systeem. Wie wil dat nou niet? 

Zorg dat de kabel op zijn plek ligt en koppel de camera en de NVR (opname) aan de kabel. Hierna zal het systeem zelf de IP camera set gaan koppelen aan het systeem. Ook de software is eenvoudig in gebruik en is beschikbaar in het NL. Mocht u er niet uitkomen dan staan wij altijd voor u klaar zodat u onbezorgd kan genieten van uw IP camera set. 

Aanbevolen IP camera set door IP-camerawinkel.nl

Hieronder vindt u enkele IP camera sets die wij aanbevelen.

Hikvision IP camerabewaking set 3 exir camera's 4MP  (voordelig in prijs en uitmuntend in kwaliteit)

Ook beschikbaar in het zwart:

Hikvision IP camerabewaking set 3 exir camera's 4MP 

Mocht u niet zeker weten welke IP camera set u nodig heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij leveren gratis advies op maat.